Mesuradors de gas

Els mesuradors de CO2 serveixen per advertir òpticament o acústicament quan el contingut de diòxid de carboni és crític. A més, depenent del model, el mesurador de diòxid de carboni admet la funció de commutació de relés quan s'excedeix un valor ajustat.

 

Mesuradors de gas 

Existeixen 3 productes

Els mesuradors de CO2 serveixen per advertir òpticament o acústicament quan el contingut de diòxid de carboni és crític. A més, depenent del model, el mesurador de diòxid de carboni admet la funció de commutació de relés quan s'excedeix un valor ajustat.

 

Mostrant 1 - 3 de 3

Quines funcions tenen els mesuradors de CO2?

El medidor de dióxid de carboni admet la funció d'emmagatzematge de dades i una transferència de dades més gran dels resultats de medició a un ordinador. Per tant, podeu prendre mesures a llarg termini per capturar el contingut de dióxid de carboni d'un lloc específic durant un període més llarg.

Per què mesurar els nivells de dióxid de carboni (CO2)?

Tenir alts nivells de dióxid de carboni (CO2) al vostre laboratori pot ser potencialment mortal per als vostres empleats si no es prenen les precaucions adequades.

Monitoritzar els nivells de CO2 al vostre laboratori és essencial per garantir la qualitat del vostre producte en compliment amb la FDA.

Afortunadament, els monitors de CO2 estan dissenyats per mantenir assegurances als seus tècnics i productes.

Com funcionen els mesuradors de CO2?

Actualment hi ha dos tipus diferents de mesuradors de CO2 disponibles, els quals es diferencien en termes de mètodes de detecció i mesurament.

Mesurador de CO2 químic

Els mesuradors químics de CO2 mesuren el CO2 utilitzant capes de polímer.

No consumeix gaire energia i és prou petit per utilitzar-se en sistemes microelectrònics.

Medidors de CO2 d'infrarojos no dispersius (NDIR)

Els mesuradors de CO2 NDIR són més comuns que els sensors químics.

Aquests medidors contenen una làmpada d'infrarojos (IR) que funciona per moure ones de llum a un detector de llum IR. A continuació, el mesurador determina la quantitat de llum IR que li arriba. Les ones de llum es mouen mitjançant un tub ple d'aire. Només les molècules de gas que tenen la mateixa longitud d'ona que la llum IR són capaços d'absorbir realment la llum IR. Les altres longituds d'ona simplement flueixen. La llum sobrant passa a través d'un filtre òptic dissenyat per absorbir totes les longituds d'ona, excepte la que és absorbida pel CO2. El detector d'infrarojos mesura quanta llum no va ser absorbida pel filtre òptic o el CO2. Finalment, la quantitat de CO2 es determina per la diferència entre la quantitat de llum IR absorbida pel mesurador i la quantitat de llum alliberada per la làmpada IR.

  • Enviament gratuït des de 100€ + IVA
  • Satisfacció garantida al 100%
  • Lliurament en 24 - 72 h (dies laborables)
  • Des de 1998 al vostre servei