Consola adquisició dades Easysense V-Log-4. USB & Bluetooth 4 sensors

20004

353.00 €(sense IVA)
427.13 € (IVA inclòs)

Igual que la consola V-Hub4 però pot ser connectada a Windows & Apple Mac OSX, Chromebooks, iPads, iPhones, Android tablets & SmartPhones.

Enviament gratuït
des de 120€ + IVA
Lliurament en
24 - 72 h
Pagament
Visa o Paypal
Domiciliació
Transferència

Aquesta  consola te la possibilitat de treballar amb o sense connexió a ordinador per a la pessa de dades pel que es pot fer servir com un mesurador de sobretaula.

Les medicions es poden enmagatzemar a la memòria i posteriorment ser bolcades al PC. Disposa d'un display LCD de 8 línies a la que es mostren les mesures dels sensors. Té entrades per a la connexió de fins a 4 sensors externs (analògics i digitals). Identificació i calibració automàtica dels sensors al conectar-se. Velocitat de mostreig de fins a 50.000 medicions per segon (20 µs entre medicions). Medició de temps digital de A a B utilitzant fotoportes amb una precissió de 4 µs. Connexió a PC mitjançant port USB.

Bateries internes de liti recargables que permeten la presa de dades sense connexió a PC durant 14 dies sense necessitat de recàrrega. Memòria interna per emmagatzemar conjunts de medicions.

Es suministra: Consola V-Log4, cable USB, 4 cables per a connexió de sensors (2 de 150 cm i 2 de 15 cm), maletí d'emmagatzematge. Software de descàrrega gratuïta per a PC Windows, Apple Mac OSX, Apple iOS, Google Android & Chrome.

Addicionalment es requireixen els sensors SmartQ del seu interès.



Has de ser un usuari registrat per accedir a la descàrrega de documents
  • Enviament gratuït des de 120€ + IVA
  • Satisfacció garantida al 100%
  • Lliurament en 24 - 72 h (dies laborables)
  • Des de 1998 al vostre servei