Mascaretes autofiltrants subjecció orelles

Productes visitats

Blog navigation

Blog categories

Latest posts

Mascaretes autofiltrants FFP2 colors sense vàlvula. Pack 20 unitats

041027

Protecció FFP2
Envàs individual
Colors variats

Més detalls

Base imp.: 18,00 €
Amb IVA: 21,78 €

Més informació

Colors disponibles: Verd, Granate, Rosa, Negre, Lila, Blau i Gris

NOTA: Es serviran colors variats si no es sol·licita explícitament un/s color/s determinat/s indicant-ho a l'apartat "Observacions" al realitzar la comanda

Les mascaretes autofiltrants han estat disenyades per a retenir de forma eficaç partícules de pols en suspensió, boires i fumos. Són molt lleugeres, còmodes i ofereixen una resistència molt baixa a la respiració. Tres nivells de protecció segons la seva eficàcia: FFP1, FFP2 i FFP3 (Filtering facepiece). Els tipus d'aplicació del model FFP2 són poliment de capes de pintura i recubriments, raspat i poliment d'adhesius, tall i perforació de fusta, fums procedents de la soldadura, gestió de residuos, fumigació de pesticides (base aqüosa), alimentació d'animals.

  • Bandes d'ajust sintètiques
  • Clip nasal ajustable
  • Material interior suave
  • FFP2 NR
  • Normativa EN 149:2001+A1:2009

  FITXA PRODUCTE  PIDISCAT ha estat beneficiària del Fons Europeu de Desenvolupament Regional l'objectiu del qual és millorar l'ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l'accés a les mateixes, i gràcies al qual ha Dinamitzat les xarxes socials. Aquesta acció ha tingut lloc durant l'any 2019 i primer trimestre de 2020. Per a aquest motiu, ha comptat amb el suport del programa TICCámaras de la Cambra de Barcelona.


  Avís legal
  Política de privacitat
  Política de cookies
  Condicions de contractació